2012

2012

 

Nicholas Ybl Miklós levele:

Szmodits Julia köszönete a Támogatóknak:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Kollegák, drága Barátaink!

Örömmel teszek eleget kötelességemnek, hogy hálás szívvel köszönetet mondjak egyesületünk támogatóinak, akik biztosítják évről-évre annak lehetőségét, hogy működhessen az egyesület!

Ezüst támogatóink:
Bánáti Hartvig ÉpítészirodaKft. – köszöntöm jelenlévő képviselőét: Bánáti Bélát és feleségét, Katát.
Veréb Építő-Szerviz Kft. támogatását– aki drága évfolyamtársam,Veréb Jenő égi mezőkre való eltávozása után, fia irányítja a cége változatlanul sikeres működést, s ebben is követi édesapját: hűségesen támogatja egyesületünket. Köszöntöm Jenő – hosszú évek óta báljainkhoz hűséges baráti társaságát – Felker Attiláné Ildit, s „Csapatát”, Barátaikat, akik hosszú évek óta hűséges bálozóink, annak ellenére, hogy csak kulturális a kötődésük Ybl-hez, s az építészethez!

Bronz támogatóink:
HAP Tervezőiroda Kft. – köszöntöm jelenlévő képviselőjét, Winkler Barnabást.
Dr.Komjáthy Attila és felesége, akiket nemcsak „Yblisként”, de az I+H Kft. képviselőjeként is köszöntök hálás szívvel.
TOP TRADE Kft. – köszöntöm jelenlévő képviselőjét, Gergely Györgyöt, aki a „Felker Csapat” tagjaként résztvevője évek óta báljainknak, s így vált nagyvonalú támogatónkká, mivel tombolafelajánló is a cége.
Ybl Tervezőiroda Kft.- köszöntöm jelenlévő képviselőjét, Takács Tibor urat, feleségét Mariannt, valamint munkatársát Bor Tamást párjával együtt.

Valamint hálás köszönet jár azon egyesületi tagjainknak, akik a tagdíjfizetésen túl is hozzájárulnak az egyesület működési költségeihez, ill. azon ú.n. Külső Támogatóknak, akiket a sikeres programjainkkal megnyertünk ügyünknek.

És ugyanúgy hálás szívvel köszönöm meg a tombola felajánlásokat:
a Budapesti Tavaszi Fesztiválnak a koncert-, s színházjegyeket, a
HAP Galériának, a
FUGA Vince Kiadónak, a
Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnak, a
Magyar Kastélylexikon Kft.-nek – először felajánlóink között, de remélve nem utoljára – a
Műemlékek Nemzeti Gondnokságának, a már említett
Top TRADE Kft. –nek az értékes könyvadományokat,
Szép Házak–nak az évi előfizetési felajánlásokat és szépséges naptárokat,
Dobra János fotóművésznek a fotó felajánlásait.

Egyesületünk saját erőből a Fődíjat, a trikók, pezsgők, az obligát Ybl könyvön kívül aVadász Bence, Finta József és Gábriel Tibor könyveivel igyekezett bővíteni a nyeremények körét, amelyeket hamarosan sorsolunk.

S itt most jön még egy nagyon hálás köszönet az összes jelenlévőnek.
Idén nagyon „rezgett a léc”, hogy meg tudjuk-e tartani – pont a XV. – Ybl bált. És végtelen hála a hűséges Ybliseknek: Balázs Lajosék, Karácsony Sándorék, Dr. Komjáthy Attiláék teljes családdal, munkatársakkal, Novobáczky Piroskáék, Szubi Laciék, Wischin Rudiék.

Valamint hálás köszönet a már említett hűséges Felker Csapatnak, a hűséges építészeknek, említhetném az 5-ös törzsasztalt,Lukács Istvánék, Vikár Andrásék, Winkler Barnabásék, a hűséges 10-es törzsasztalt, Takács Tiborék, Bor Tamásék, s a hűséges MÉRTÉK asztal új bálozókkal is: Dr. Paulinyi Gergely partnerével.
Remélem senkit nem hagytam ki.
Közismert, hogy az Yblben mindenki önként és dalolva, minden juttatásról lemondva tevékenykedik, tehát a végső köszönet a rendezvényeink MINDEN Megnyitójának, Előadójának, Köszöntőjének, és Közreműködőjének!
További jó szórakozást, kezdődjék a TÁNC!!!!!!!!!!!!

 

Kövessen minket!

Képeinkből

Virtuális séták

YBL MIKLÓS (1814 – 1891) ARCHÍVUM