XVI.Ybl Bál meghívó

Szmodits J. Köszönete a Támogatóknak:

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Kollegák, drága Barátaink!

Mindig a desszert, az édesség fogyasztása alatt történik az én „édes” kötelességem, amelynek örömmel teszek eleget, hogy hálás szívvel köszönetet mondjak egyesületünk támogatóinak, s emlékezzünk az elmúlt évben eltávozott tagjainkról, akik emlékének, kérem szépen, mindenki a maga módján áldozzon 1 percet vagy 1 kortyot. Megemlékeznék Gerle Jánosról is, akivel együtt a lelkiismeret ment el közülünk, erkölcsi-szakmai támogatásával, mindenben megnyilvánuló jó szándékával nagyon sokat segítette az Ybl Egyesület, barátságával személy szerint engem, rengeteget köszönhetünk neki.

Veréb Építő-Szerviz Kft. – aki drága évfolyamtársam, Veréb Jenő égi mezőkre való eltávozása után fia irányítja a cége változatlanul sikeres működést, s ahogy Jenő életében ő, anyagilag – erkölcsileg támogatta első pillanattól az egyesületet, úgy fia, Veréb Lukács ebben is követi édesapját, s hűségesen támogatja egyesületünket. Köszöntöm feleségét, Maját, és T. Társaságát, és Jenő – a hosszú évek óta báljainkhoz hűséges másik baráti társaságát – Felker Attiláné Ildit „Csapatát”!.

Másik kiemelt támogatónk, kezdetektől a Bánáti Hartvig Építésziroda Kft. – köszöntöm jelenlévő képviselőit: Bánáti Bélát és Hartvig Lajost életük párjaival, Katával és Gabival együtt.

Hálás köszönet a BÉK támogatásért, ahogy tavaly is Bálint Imre segítő közreműködésével, így idén is, nemcsak eszmei, de anyagi támogatónk is.

Ugyanúgy a MÉSZ – nek is a nagy hálánk, hogy a 18 éves működésünk alatt először – anyagi támogatónk is, az erkölcsi-szakmai segítségen kívül. Ezt leginkább a jelenlegi elnökének Sáros László György DLA úrnak kell megköszönnünk, aki sajnos utolsó pillanatban megbetegedett, s nem lehet köztünk.

HAP Tervezőiroda Kft. is sokoldalú támogatónk – köszöntöm jelenlévő képviselőjét, Winkler Barnabást.

A TOP TRADE Kft.,– köszöntöm jelenlévő képviselőjét, Gergely Györgyöt – kedves feleségével együtt – aki mint „bálozó” keresett meg nagyvonalú támogatásával, s nemcsak egyesületünk tevékenységét segíti, hanem tombolafelajánló is a szép könyvekkel és a báli ajándék sörnyitóval is – amely arra a burkolatra hívja fel a figyelmet, amelyen le-föl sétálgatunk, hiszen cége készítette a szálloda burkolati felújítását.

Köszöntöm Ybl Tervezőiroda Kft. – jelenlévő képviselőjét, Takács Tibor urat, kedves feleségét Mariannt, s szintén nagy szeretettel és Tisztelettel, valamint az Ybl Tervezőiroda teljes csapatát, élükön Bor Tamás Igazgató úrral – aki egyéni támogatónk is. Takács Tibor úr invitálását elfogadta Dr. Bácskai János Polgármester úr, de utolsó pillanatban hivatali elfoglaltság akadályozta meg abban, hogy részt vegyen bálunkon, de mostani telefon üzenete szerint, lélekben velünk, s az Ybl Bicentenárium együttműködésről is biztosított.

És lám történnek csodák. Pár nappal ezelőtt jelentkezett az Europa Design cég, hogy részt venne a bálon és támogatná az egyesületet, s szeretne tombola felajánlást tenni, egy sok-sok 100 ezret érő irodaszéket. Kértem üljenek rá, s őrizzék meg a jövő évi Ybl Bicentenáriumra a jó szándékukat, amelyen újra a régi 500-600 fős létszámú lesz a Bicentenáriumi Ybl Bál, mint 10 éven át volt.

Köszöntöm az Europa Design jelenlévő képviselőjét Feuertag Otto urat és kedves társaságát.

Valamint hálás köszönet jár azon egyesületi tagjaink, akik a tagdíjfizetésen túl is hozzájárulnak az egyesület működési költségeihez, támogatásaikkal, ha ők nincsenek, nincs Ybl Bál se.

És ugyanúgy hálás szívvel köszönöm meg a tombola felajánlásokat!

Mindenekelőtt Bálint Imrének a csodálatos saját termelésű Juhfark „adomyányborát”, amelyet az előételhez fogyaszthattak, s a tombola fődíj, a hordócska tartalma is a jeles nedű.

Budapesti Tavaszi Fesztiválnak a jegyeket, a könyveket a HAP Galériának, Forster örökségvédelmi Központnak, FUGA Budapesti Építészeti Központnak, Top TRADE Kft. –nek, Vadász Bencének, Szép Házak, Vogel Elemér tulajdonosának, Ybl Egyesületi tagunknak a folyóiratokat, a naptárakat és az előfizetéseket. Az Ybl Egyesület az obligált trikóival, az obligált Ybl Könyvvel, a poszterekkel,s egyéb könyvekkel gazdagította a tombola nyeremények sorát.

Ahogy ismert, a tombolából befolyt összeget jótékony célra, az Ybl Senior találkozó költségeire fordítjuk.

Közismert, hogy az Yblben mindenki önként és dalolva, minden juttatásról lemondva tevékenykedik, így ezúttal is köszönjük rendezvényeink MINDEN Megnyitójának, Előadójának, Köszöntőjének – akik közül sokakat, mint jelenlevőket így is, itt is köszönthetünk a és két jelenlevő Önkéntesünknek, Dimitrievits Dórinak és Molnár Petur Dorkának – támogatásként abszolvált – áldozatos egész évi közreműködését!

További jó szórakozást, kezdődjék a TÁNC!!!!!!!!!!!!