From: info@eper.hu [mailto:info@eper.hu] Sent: Tuesday, January 28, 2014 5:00 PM
To: yblegyesulet@gmail.com
Subject: Értesítés elutasított pályázatról

Szmodits Júlia Ybl Egyesület
Budapest
Fogócska u 11. 4/14 1119
Pályázati azonosító: NEA-KK-14-M-0009
1054 Budapest, Alkotmány u. 25.
E-mail: nea@emet.gov.hu, Dátum: 2014.01.28
Ikt. sz.: EPER-2014-40815
Tárgy: értesítés pályázati döntésről

Tisztelt Pályázó!

Ezúton értesítjük, hogy a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégium 2013. október 22-én megjelentetett, NEA-14-M kódszámú, a „Civil szervezetek működési célú támogatása 2014.” című pályázati felhívásra benyújtott pályázatokra vonatkozó döntések megszülettek, a Támogató döntése értelmében az Ön pályázata támogatásban nem részesül.

Amennyiben kérdése van a fentiekkel kapcsolatban, további információkat a 06-1-795-2921 és a 06-1- 795-2937 telefonszámokon, ill. a nea@emet.gov.hu e-mail címen kaphat

A döntés további adataival és más civil szervezeteket érintő tudnivalókkal kapcsolatban a  www.civil.kormany.hu oldalon tájékozódhat.

Üdvözlettel,
Emberi Erőforrás Támogatáskezelő

Január 22-én

A 2014 Ybl Bicentenárium – Magyar Építészet Éve Hivatalos Megnyitóján

Ybl halálának 123. évfordulójáról való megemlékezésen Dr. Szaló Péter h.államtitkár úr megnyitó beszédével elindult az Ybl Emlékév

A Bicentenáriumi Programkönyv kész, a programok elkezdődtek, csak az Ybl Egyesület nem tud tovább működni a fenti – tartalmilag, külalakilag megfelelő – pályázatunk elutasítása miatt.

A Szervezők közül egyedül az Ybl Egyesület az, amely mögött nem áll egy intézményi rendszer, az irodarendszerével, munkatársi hálózattal, adminisztrációval, infrastruktúrával, PR/Marketing lehetőséggel, stb.

Egyedül az Ybl Egyesület, amelynek működését se személyi juttatások, se irodarezsi nem terheli, de a minimum, a telefon és postaköltség fedezet nélkül a bicentenáriumi programjaink megvalósulása is kérdéses…